Συνδυασμός
Εμφάνισης Ταχύτητας
και Ποιότητας

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Συνδυασμός για την ιστοσελίδα σας!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

 

WEB DEVELOPMENT

Απλή υπόθεση ή κρίσιμο εργαλείο;

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας πολύ συχνά παρουσιάζεται ως απλή υπόθεση. Αν κάποιοι σας πείσουν για αυτό, το αποτέλεσμα για την εταιρεία σας θα είναι μία τυπική ιστοσελίδα που θα υπάρχει στο διαδίκτυο. Μία ακόμη ανάμεσα σε πολλές άλλες, επειδή απλώς το προβλέπει η ανάπτυξη της τεχνολογίας ή γιατί το επιβάλλει ο ανταγωνισμός. Αυτό όμως επιθυμείτε για την επιχείρησή σας;  Ή μια σελίδα – εργαλείο για την επίτευξη των στόχων σας, που θα εκφράζει τις αξίες της εταιρείας σας διαχρονικά, θα προσελκύει τους χρήστες του διαδικτύου, θα είναι λειτουργική και θα τους βοηθά να παραμείνουν περισσότερο χρόνο, χαρίζοντας τους μία ευχάριστη εμπειρία;

Μία ιστοσελίδα χτίζεται σωστά με βάση τους δικούς σας ξεκάθαρους στόχους και με την επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη.

H ZanCode επενδύοντας στην τεχνογνωσία αποτελείται από μια ομάδα συνεργατών, που διακρίνονται για την εξειδικευμένη γνώση, τον ενθουσιασμό και την αγάπη για τη δουλειά τους.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις διεθνώς και τις προσαρμόζουμε στην ελληνική αγορά, προτείνοντας λύσεις που βοηθούν τους πελάτες μας να διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό ώστε να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

Χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδων

 

WEB DEVELOPMENT

Κατοχύρωση Domain Name​

Αφού ολοκληρωθεί η κατάλληλη έρευνα και μάθουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, η ομάδα μας θα σας δώσει συμβουλές, ώστε να κατοχυρώσουμε το κατάλληλο domain name για τη δική σας επιχείρηση

Custom Design

Το τμήμα γραφιστικής αναλαμβάνει να δημιουργήσει την εταιρική σας ταυτότητα (λογότυπο) ή να βελτιώσει το υπάρχον. Ο γραφιστικός σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας θα είναι πρωτότυπος, σύγχρονος και αρμονικά δεμένος με τις αποχρώσεις της εταιρικής σας ταυτότητας.

Responsive Design

Η χρήση της κινητής συσκευής για πλοήγηση στο διαδίκτυο υπερισχύει των άλλων συσκευών (desktop, tablet) σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποιήθηκαν. Σας βελτιστοποιούμε το site σας ώστε να είναι πλήρως λειτουργικό σε κινητά και tablet.

CMS (WordPress)

Κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας με CMS WordPress. Η τεράστια δημοτικότητά του, η επεκτασιμότητα και η φιλικότητα στις μηχανές αναζήτησης (π.χ Google) είναι μερικά από τα πλεονεκτήματά του.

Πολυγλωσσικότητα

Η ιστοσελίδα σας μπορεί να μεταφραστεί και να μετατραπεί σε όποια γλώσσα εσείς επιθυμείτε ώστε η επιχείρησή σας να μπορεί να προωθηθεί και στο εξωτερικό.

Google Analytics

Ρυθμίζουμε το εργαλείο μέτρησης επισκεψιμότητας της Google στην ιστοσελίδα σας ώστε να μπορείτε να επιβλέπετε τις κινήσεις των επισκεπτών σας και να έχετε μια πλήρη εικόνα από στατιστικά στοιχεία.

Social Media Διασύνδεση

Δημιουργούμε λογαριασμό της επιχείρησή σας στα πιο δημοφιλή Social Media όπως το Facebook, το Instagram, το Twitter, το Youtube. Επίσης γίνεται διασύνδεση τους με την ιστοσελίδα σας.

Βελτιστοποίηση SEO

Εφαρμόζουμε τεχνικές βελτιστοποίησης Search Engine Optimization ώστε η ιστοσελίδα σας να αναρριχηθεί στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης (Google).

Τεχνική Υποστήριξη Αναβάθμιση Site

Η ομάδα μας παρέχει διαρκή τεχνική υποστήριξη στην ιστοσελίδας σας σε επίπεδο εισαγωγής περιεχομένου (εικόνες, κείμενα, άρθρα κ. ά), αλλά και σε επίπεδο κώδικα του WordPress για να είναι πάντοτε η ιστοσελίδα σας updated.

Υπηρεσίες Hosting – Site – Email

Παρέχουμε λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων με τεχνική υποστήριξη στα μέτρα σας. Η έμπειρη ομάδα υποστήριξης μας δίνει προτεραιότητα στην ταχύτητα, ασφάλεια και τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σας σε οικονομικές τιμές...

Τι θα κερδίσω από μία σωστή ιστοσελίδα

 

WEB DEVELOPMENT

Προβολή

Εξασφαλίζει ολοκληρωμένη παρουσίαση και αποτελεί από μόνη της ένα μέσο προβολής

Κύρος

Εκφράζει το κύρος, το μέγεθος, την ποιότητα και τις αξίες ενός οργανισμού

Marketing

Μπορεί να γίνει ένα ισχυρό εργαλείο marketing και να ισχυροποιήσει τις πωλήσεις σας.

Call to Action Title

Θέλετε να αποκτήσετε ένα eshop ή ένα εταιρικό website που θα σας ξεχωρίσει απ'τον ανταγωνισμό;

Διαδικασια κατασκευής ιστοσελίδας

Ολοκληρώνεται σε 4 βήματα :

  • Design
  • Κατασκευη Ιστοσελιδας
  • Παραμετροποιηση - Data entry
  • παραδοση

Γιατί να επιλέξετε την ZanCode;

 

Σχέσεις Εμπιστοσύνης

Σχεδιασμός ανάλογα

με τις απαιτήσεις σας

Διαχείριση Ιστοσελίδας

εύχρηστη διαχείριση

Τεχνική Υποστήριξη

με συνέπεια και αξιοπιστία

Αναβαθμίσεις - Βελτιώσεις

προσθήκες νέων λειτουργιών

Συχνά μας ρωτάτε:

 

WEB DEVELOPMENT

Επικοινωνηστε μαζι μας

Ας μιλήσουμε για τα σχέδια σας

By filling out this form and clicking submit, you agree to our Πολιτική απορρήτου & συμμόρφωση GDPR