Το Instagram σας επιτρέπει να παραγγείλετε φαγητό μέσω Stories

Νέα αυτοκόλλητα βοηθούν τις μικρές επιχειρήσεις

Οι μικρές επιχειρήσεις πλήττονται περισσότερο από τις μεγάλες αλυσίδες αυτήν την περίοδο της πανδημίας, μην έχοντας πολλές φορές το ταμειακό απόθεμα να ανταπεξέλθουν στην κρίση. Για παράδειγμα στον τομέα της εστίασης, πολλοί έχουν στραφεί στο delivery και στο takeaway, ακόμα κι αν δεν το πρόσφεραν παλαιότερα. Για να τους βοηθήσει το Instagram κυκλοφόρησε νέα αυτοκόλλητα, τα οποία επιτρέπουν στους πελάτες τους να παραγγείλουν απευθείας από το Story της επιχείρησης.

Επιλέγοντας το αυτοκόλλητο, ο χρήστης ανακατευθύνεται στο website της επιχείρησης, ενώ υπάρχει και η επιλογή προσθήκης gift cards και εράνου τόσο στα stories όσο και στο προφίλ της επιχείρησης.

Οι μικρές επιχειρήσεις είναι ένα σημαντικό κομμάτι της κοινότητάς μας και πολλοί αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες λόγω της κρίσης της COVID-19. Σήμερα κάνουμε πιο εύκολο να ανακαλύψετε gift cards, online παραγγελίες φαγητού και εράνους στο Instagram για να υποστηρίξετε τις επιχειρήσεις που αγαπάτε.

Το νέο χαρακτηριστικό θα κυκλοφορήσει αρχικά σε ΗΠΑ και Καναδά, αλλά θα διατεθεί σε παγκόσμιο επίπεδο τις επόμενες εβδομάδες.