8 Άμεσα Οφέλη Ανακατασκευής EShop

Σε τι μπορεί να σας βοηθήσει άμεσα μια ανακατασκευή e-shop; Σίγουρα υπάρχουν πολλά που εξαρτώνται από την κατάσταση του προηγούμενου e-shop σας καθώς και το δικό σας ξεχωριστό business. Πάμε να δούμε όμως τα πιο συνηθισμένα οφέλη που βλέπουμε και επιδιώκουμε στους πελάτες μας

1. Βελτίωση του Conversion Rate

Σκοπός κάθε πετυχημένης ανακατασκευής eshop είναι η βελτίωση του conversion rate. Μειώνοντας ή εξαλείφοντας εντελώς τα τεχνικά θέματα που καθιστούν το eshop μας δύσκολο στους υποψήφιους πελάτες και δημιουργώντας ένα checkout με μεγαλύτερη έμφαση στο conversion rate optimization, δηλαδή του πως ο υποψήφιος πελάτης θα γίνει εύκολα πελάτης μας, αυξάνουμε αποτελεσματικά τις πωλήσεις του eshop μας

2. Σύνδεση με ERP & Automations

Έχει το eshop σας μια πετυχημένη σύνδεση με διαχείριση ERP; Μπορεί ο Υπεύθυνος Παραγγελιών να δει συγκεντρωτικά & γρήγορα τις παραγγελίες που πρέπει να εκτελέσει; Δίνετε την δυνατότητα στους πελάτες σας να βλέπουν την εξέλιξη της παραγγελίας τους μόνοι τους, χωρίς να σας απασχολούν με email & τηλέφωνα; Ένα σωστά οργανωμένο eshop με αυτοματισμούς σας βοηθάει να γλιτώνετε πολύτιμο χρόνο και να μπορείτε να ολοκληρώνετε τις παραγγελίες σας άμεσα.

3. Ασφάλεια & GDPR

Το να είναι συμβατό ένα eshop που φτιάχνετε σήμερα, με το GDPR θεωρείτε αυτονόητο. Μια ασφαλής πλατφόρμα e-commerce σε συνδυασμό με αξιόπιστα πιστοποιητικά ασφαλείας εξασφαλίζουν και στο eshop λιγότερα προβλήματα από επιθέσεις επιτήδειων και στους πελάτες το αίσθημα της εμπιστοσύνης για να αγοράσουν.

4. Ταχύτητα πλοήγησης

Σε όλους αρέσουν τα γρήγορα eshop. Το ίδιο ισχύει και για τους πελάτες σας, το ίδιο ισχύει και για την Google & το Facebook που λαμβάνουν υπόψιν την ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας σε κινητά, tablets & desktop. Ένα πολύ γρηγορότερο eshop είναι ένα από τα πράγματα που θεωρείτε αυτονόητο σε μια ανακατασκευή eshop.

5. Το 100% του Digital Marketing

Το Digital Marketing είναι η καρδιά ενός πετυχημένου eshop. Μια σωστά μελετημένη ανακατασκευή θα σας δώσει μεγάλα οφέλη στην on-line διαφήμιση. Σωστά δομημένα Product Feeds για Facebook Remarketing, Google Shopping Ads, Skroutz – και όχι μόνο- θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες των καναλιών απόκτησης σας έναντι των ανταγωνιστών σας. Η ενσωμάτωση των σωστών tags στο κατάστημα σας θα βοηθήσει να έχετε καλύτερα Analytics αλλά και βελτιώσετε την απόδοση των διαφημίσεων μέσω του machine learning που χρησιμοποιούν όλα τα κορυφαία κανάλια διαφημίσεων. Τέλος τα Google Shopping Ads αποτελούν το must κανάλι διαφημίσεων του 2019 και μάλλον και του 2020.

6. Κόστος Ευκαιρίας

Βελτιώνοντας το conversion rate του eshop με μια πετυχημένη ανακατασκευή, αυξάνουμε τις πωλήσεις και συνεπώς και το κόστος ευκαιρίας. Η επένδυση μιας ανακατασκευής eshop, μας επιστρέφει και με το παραπάνω σε σύντομο χρονικό διάστημα

7.Βελτίωση του Conversion Value

Με χρήση βελτιωμένων συστημάτων για Cross-sell & Up-sell που μπορούν μέσω machine learning να αυξήσουν όχι μόνο τις πωλήσεις, αλλά και το μέσο καλάθι του υποψήφιου πελάτη, μπορούμε να έχουμε σημαντική αύξηση του conversion value (τζίρου) του eshop. Επιπλέον δυνατότητες όπως bundle offers & αυτοματοποιημένοι κανόνες προσφορών μας βοηθούν εξίσου σε ένα νέο eshop για πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερο conversion value!

8.Βελτίωση Loyalty

Η καλύτερη εμπειρία χρήστη που δίνει το conversion optimized eshop, το UX, η ταχύτητα και η ασφάλεια που μπορεί να μας δώσει μια σωστή ανακατασκευή e-shop, βοηθάει και το Loyalty του καταστήματος. Επιπλέον σημαντική είναι η βελτίωση του loyalty και από την αξιοποίηση συστημάτων επιβράβευσης. Τα συστήματα επιβράβευσης είναι σημαντικός παράγοντας επηρεασμού αγοραστικής συμπεριφοράς, οι πελάτες χτίζουν μια σχέση μεταξύ του αγαπημένου τους e-shop με πολλαπλά οφέλη και για αυτούς και για το brand.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *